Popcornet i Masked Singer Sverige 2023 – alla ledtrådar

Popcornet i Masked Singer Sverige 2023 – alla ledtrådar
Vem är Popcornet i Masked Singer Sverige 2023? Här har vi listat alla ledtrådar. - Foto: Magnus Ragnvid/TV4
Dela på Pinterest
Masked Singer Sverige 2023 är i full gång och tittarna har fått möta tolv nya kändisar som gömmer sig bakom imponerande masker. En av de tävlande är Popcornet, vars identitet ännu är okänd. Här listar vi alla ledtrådar som Popcornet har gett i programmet och vilka svenska kändisar som panelen tror döljer sig i Popcorn-dräkten.

TV-programmet och gissningsleken Masked Singer Sverige har återigen gjort entré i tv-tablån. I den tredje säsongen döljer sig tolv nya kändisar bakom fantastiska masker för att tävla med hjälp av sina sångröster. Detta tävlingsprogrammet är ett måste för alla som älskar underhållning – och för de som tycker om att klura på olika ledtrådar för att komma fram till vilka svenska kändisar som gömmer sig bakom maskerna. 

Bland de som är med och gissar om vilka svenska kändisar som gömmer sig bakom maskerna finns, förutom tv-tittarna, Masked Singer-panelen, bestående av Felix HerngrenMåns ZelmerlöwNour El Refai och Pernilla Wahlgren

Vem är Popcornet i Masked Singer Sverige?

En av de som deltar i årets säsong av Masked Singer Sverige är Popcornet. Men vem som gömmer sig bakom masken – och i dräkten – är ännu osagt. Här har vi listat alla ledtrådar som finns om Popcornet i Masked Singer Sverige 2023. 

Popcornet medverkade först i det andra avsnittet av Masked Singer 2023. Popcornet sjöng då ”A little party never killed nobody” av artisten Fergie.

Ledtrådar Popcornet – det här sa Popcornet:

– Det är jag som är Popcornet! Jag är både peppig och popig. Det jag älskar mest med popcorn är ögonblicket då vi exploderar och blir små lätta moln, det är som en liten show i sig. Och sånt hoppar jag runt i.

– Jag vill verkligen visa världen vem jag är och vad jag står för, och det fungerar lika bra analogt som digitalt. Jag finns i båda världarna.

– Visste ni att när man planterar ett poppat popcorn i jorden så kommer det upp en ny planta och på den kommer det nya popcorn som man kan äta en gång till. Ja, ibland kan det bli lite överfullt i kastrullen, eftersom att jag alltid satsar på minst tusen. Men med lite fix och trix så brukar det lösa sig.

– Jag gillar egentligen ordning och reda, men när man kommer hem till mig så är det väldigt stökigt. Popcorn passar till alla tillfällen i livet, men jag föredrar den största tillställningen av alla. Nu sätter vi igång, luta er tillbaka och njut för nu poppar vi igång det här kalaset.

Övriga ledtrådar om Popcornet:

  • En nyckel
  • Masker som ska förställa Mona Sahlin, Anders Bagge och Victoria Silvstedt kommer in på scenen. Samtliga håller i ballonger. Popcornet säger: ”Vi tillhör alla samma familj, även om jag är lite mer av en vinnare”

Panelens gissningar om Popcornet i Masked Singer 2023:

Nour El Refai – ”Hon är ganska mycket kvar i den analoga världen men hon finns även digitalt, hon har gjort Melodifestivalen och även Eurovision – jag tror nog att det skulle kunna vara Petra Mede

Måns Zelmerlöw – ”Du vill visa världen vad du står för, du är peppig och popig, och så älskar du Melodifestivalen – den största tillställningen av alla. Då tänker jag Alice Bah Kuhnke?”

Pernilla Wahlgren – ”Det här var en helt ny röst för mig, en bra röst men jag känner inte igen den. Kan det vara en skådespelerska? Någon med mycket energi – jag gissar på Alexandra Rapaport

Felix Herngren – ”Jag skrev faktiskt också ner här Alexandra Rapapopocorn... Jag tyckte det var ganska likt på rösten också, jag har ju hört henne prata”

Läs mer: Därför misstänker Bianca Ingrossos vänner att hon är med i Masked Singer

Läs mer: Karamellen i Masked Singer Sverige – alla ledtrådar

Läs mer: Fågelskrämman i Masked Singer Sverige – alla ledtrådar

Läs mer: Superhjälten i Masked Singer Sverige – alla ledtrådar

Läs mer: Magiska Boken i Masked Singer Sverige – alla ledtrådar