Alice Stenlöf om exets relation till Antonija Mandir: ”Han är min”

Alice Stenlöf öppnar upp om reaktionen till exets relation med Antonija Mandir - Foto: STELLA Pictures/Robert Eklund
Dela på Pinterest
I podcasten Vad fan hände? talar Alice Stenlöf ut om hennes reaktion när exet Philip Wong började dejta en av Alice kollegor.

Alice Stenlöf och Philip Wong var ett par i sju år. De träffades i hemstaden Göteborg och föll pladask för varandra efter en sommar ihop. Nu är det tre år sedan relationen tog slut, men det före detta paret har fortsatt vara vänner. 

I ett avsnitt av podcasten Vad Fan Hände?, med Stenlöf och Klara Elvgren, gästar exet Philip och de tre vännerna reder ut relationen mellan han och Alice. De pratar bland annat om anledningen till varför paret gjorde gick skilda vägar, om Alice nya relation och även Philips tidigare romans med Alice kollega. 

Läs mer: Alice Stenlöf talar ut om tuffa tiden: "Då mådde jag som sämst"

Alice om exets relation: "Han är min"

I avsnittet konstaterar Stenlöf att Wong varit med hennes kollega, nämligen influencern Antonija Mandir

– Det är ju lite roligt för vi spelade in videos tillsammans om dig. Hon var hemma hos oss i Enskede och käkade middag, berättar Alice i podcasten.

Alice fick reda på romansen via sociala medier och fick sedan ett samtal från Philip som frågade om allt var lugnt. Trots att hon kände sig obekväm med situationen kände hon att hon inte hade mycket att säga till om.

– Även om jag är den som gjorde slut så fick jag fortfarande en känsla av att 'nej, han är min' när du träffade någon jag var bekant med. Men jag har inte rätt att säga någonting, så jag fick bara vara tyst.

Så ser relationen ut idag

Ex-paret försöker vara vänner efter uppbrottet. De hörs och ses ibland, och uppdaterar varandra om stora händelser i livet.

– Vi försöker vara vänner, det är status på det hela, säger Alice i podcasten.

Läs mer: Ex-pojkvännen om Alice Stenlöfs nya flickvän: "Inte förvånad"