Bianca Ingrosso efter uppbrottet med Phillipe: ”Stöttar i allt”

Bianca Ingrosso önskar exet all lycka i livet
Bianca Ingrosso önskar exet all lycka i livet. - Foto: STELLA Pictures/ddp/abaca press/socialmediaservice
Dela på Pinterest
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen hade en relation i tio år. I podcasten Det Skaver berättar influencern om hur relationen ser ut idag och hur hon hittade sig själv som singel.

När influencern och affärskvinnan Bianca Ingrosso var 16 år gammal fick hon upp ögonen för krögaren Phillipe Cohen. Senare när hon var 19 år blev de ett par som höll ihop till och från i hela tio år. Sommaren 2022 valde paret att gå skilda vägar en gång för alla och har idag, drygt ett år senare, gått vidare på varsitt håll, men håller fortfarande varandra varmt om hjärtat.

I podcasten Det Skaver förklarar Bianca att deras energier till slut inte matchade längre. 

– Jag är ingen dålig person, han är ingen dålig person, vi var bara jättedåliga för varandra. Vi är så mycket bättre utan varandra. Den finaste gåvan vi kunde ge varandra var att gå isär.

Bianca vill stötta sitt ex

När Det Skaver-tjejerna Cassandra Klatzkow, Elsa Ekman och Nadia Kandil frågar influencern om hur relationen till exet ser ut idag, svarar hon att de är vänskapliga, men att de inte hörs. Träffar de varandra ute så hälsar de och är trevliga, men inte mer än så. 

– Vi önskar varandra all lycka i livet och jag stöttar honom jättegärna i allt, säger Bianca och fortsätter sedan:

– Jag trodde han var min största trygghet, men vi hade varsina liv och delade inte så mycket. Jag märkte det i slutet, för jag ville inte ens berätta vad som hänt under mina dagar. 

Jämför sig med Alice Stenlöf och Philip Wong

Bianca berättar att exet ofta uttryckte att han bara var hennes trygghet, och att hon då tänkte att det var det finaste de kunde vara för varandra. 

– Jag trodde verkligen 'jag måste ha honom för han är min grund', det var det som höll mig kvar.

Sedan fortsätter hon med att jämföra relationen med vännen och influencern Alice Stenlöfs före detta relation med Philip Wong. En relation som tog slut på grund av att Alice ville veta vem hon var utan sitt ex, medan han ville fortsätta.

– Phillipe ville veta vad lycka var utan mig, och jag tänkte bara 'va?'. Men jag förstod snabbt att jag är min egen starkaste trygghet efter att vi lämnade varandra, förklarar Bianca.

Läs mer: Så ser Alice Stenlöf och Philip Wongs relation ut idag: "Försöker vara vänner"

Lyckliga på olika håll

Idag är Phillipe krögare och har restaurangerna Posto Pasta och Ted i Stockholm. Efter flertalet romantiska bilder på Instagram tros han ha hittat kärleken på nytt i Rebecca Lindbergh Thor

Bianca lever singellivet till fullo och spenderar det lyckligt tillsammans med nära och kära. I samma podcast berättar hon även om en het natt tillsammans med en "drömkille", vilken hon håller anonym. 

Vi önskar både Bianca och Phillipe all lycka på varsitt håll!

Läs mer: Phillipe Cohen på romantisk resa – visar upp lyckan