Mest läst

Heta orden om kända fotbollsspelaren – Bianca Ingrosso erkänner

Bianca Ingrosso avslöjar vilken svensk fotbollsspelare hon tycker är otroligt sexig. - Foto: STELLA Pictures/ddp/FlashPic/Magnus Liljegren
Dela på Pinterest
Bianca Ingrosso lever numera singellivet till fullo. I en podcast avslöjar influencern vilken svensk fotbollsspelare hon tycker är otroligt sexig.

Det har inte undgått många att influencern Bianca Ingrosso lever sitt bästa singelliv. Det tio år långa förhållandet med Phillipe Cohen ligger numera bakom henne och hon är lyckligare än någonsin.

Nyligen berättade Bianca i podcasten Det Skaver om en otrolig natt med en ny flamma som hon inte kunde beskriva som något annat än sin drömkille, men i en annan podcast har hon nu berättat om vilken svensk fotbollsspelare hon finner mycket "sexig". 

Heta orden om John Guidetti

Sanna Guidetti och Rosanna Charles startade podcasten Högt i tak tidigare i år och har i det senaste avsnittet gästats av Bianca, som är deras gemensamma vän.

Efter en konversation om olika auror börjar vännerna prata om Guidetti-paret, och Bianca hade minst sagt några heta ord att säga om Sannas fotbollsspelande make.

– John Guidetti har en extremt sexig aura, börjar influencern och fortsätter sedan:

– Jag tror inte folk vet hur sexig John är. 

Paret har varit tillsammans i 14 år

Sanna och John har varit ett stabilt par sedan många år tillbaks och fotbollsspelarens fru kunde inte annat än att hålla med om Biancas ord.

Idag har de två barn ihop, Mason och Nellie, och har flyttat hem till en lyxvilla i Sverige efter flera år i Spanien.

– Jag hade inte kunnat vara med någon annan än John, säger Sanna i podcasten.

Sanna, John och Bianca är alla tre goda vänner och har umgåtts flitigt under sommaren.

Läs mer: Maja Nilsson Lindelöf om podcasten Livet på Läktaren – därför slutade hon podda