Bianca Ingrossos nya beslut – vill börja plugga

Bianca Ingrosso.
Bianca Ingrosso vill gå tillbaka till skolbänken. - Foto: Claudio Bresciani/TT och Christine Olsson/TT.
Dela på Pinterest
Superentreprenören Bianca Ingrosso driver flera bolag, är Sveriges mest aktuella influencer och programledare. Men nu har hon nya planer i kikaren – nämligen att börja plugga.

Bianca Ingrosso valde att hoppa av skolan när hon gick tredje året på gymnasiet. Det blev därför ingen gymnasieexamen för Caia-grundaren, men hon har trots det klarat sig väl på arbetsmarknaden, byggt upp flera stora bolag och blivit en av Sveriges mer inflytelserika personer. 

Läs mer: Varumärken som drivs av influencers

Bianca Ingrosso hoppade av gymnasiet – nu vill hon börja plugga

Men även fast Ingrosso gör succé inom allt hon tar sig an, vill hon utöka sitt kunskapsförråd. I en händelse på Instagram berättar hon vad nästa utmaning tycks bli, nämligen att bege sig tillbaka till skolbänken. 

"Ångrar att jag inte gick i skolan längre. Få mer kunskap inom olika ämnen. Generellt mer påläst bara. Otroligt sexigt med kunskap. Stay in school kids!!", skriver hon och fortsätter: 

"Mitt nyårslöfte är 100 procent att ta mer kurser och bli mer utbildad i ämnen jag själv är intresserad av. För mig liksom"

Foto: Instagram/@biancaingrosso.

Läs mer: Bianca Ingrosso listar: Det här är hennes drömkille

Ingen av Ingrosso syskonen har tagit studenten

Bianca är inte den enda i syskonskaran Ingrosso-Wahlgren som inte tagit studenten, faktum är att varken Benjamin Ingrosso eller Oliver Ingrosso gått ut gymnasiet. Däremot har de, likt systern, lyckats på varsina håll, Benjamin gör succé på den svenska musikscenen och Oliver driver populära restaurangen Olli

Däremot har mamma Pernilla Wahlgren tidigare berättat i sin podcast Wahlgren & Wistam, som hon har med Sofia Wistam, att hon tror att dottern Bianca hade klarat skolan – om hon inte tröttnat. 

– Inget av mina barn har tagit studenten, och sen hamnade de ju i yrken där du inte behöver betygen. Men till skillnad från Benjamin och Oliver, var Bianca väldigt duktig på att plugga och göra läxorna, säger hon och fortsätter: 

– Sen blev det väl bara för mycket fokus på vännerna och festerna där i slutet. För annars hade hon kunnat ta studenten, kanske inte med toppbetyg men hon hade klarat det om hon inte hade tröttnat tror jag. 

I den tidigare nämnda podcasten har Pernilla även berättat att yngsta sonen Theo Wahlgren förhoppningsvis blir hennes första barn att ta studenten.