Julia Bergman talar ut om frånvaron: "Vill lämna min kropp"

Julia Bergman och Dennis Everberg.
Julia Bergman och Dennis Everberg väntar en pojke. - Foto: STELLA Pictures/Robert Eklund och Anders Bjurö/TT.
Dela på Pinterest
Julia Bergman och Dennis Everberg ska bli föräldrar – igen. På Instagram berättar den blivande fyrabarnsmamman om de tuffa veckorna under graviditeten.

Julia Bergman och sonen Milan blev en populär tv-duo efter sin medverkan i TV3:s Unga mammor. Innan inspelningarna av programmets andra säsong drog igång, fann Julia kärleken i Dennis Everberg och familjen har sedan dess utökats med döttrarna Zelda och Ilse

Läs mer: Julia Bergmans otäcka händelse med sonen Milan: "Brast ut i gråt"

Julia Bergman och Dennis Everberg väntar en son

Bergman har därefter talat öppenhjärtligt om att hon drabbats av missfall och den stora sorgen som uppkom därefter.

"Jag tror dock på att allt har en mening och så även detta men det jag också vill ha sagt med detta inlägget är att ni som gått eller går igenom samma sak, NI ÄR INTE ENSAMMA", skrev hon då på Instagram.

Men i april 2023 kunde Julia och Dennis berätta den glada nyheten att Julia är gravid och att storken planeras ankomma till familjen i september

"ÄNTLIGEN. Om allt går som det ska kan vi äntligen välkomna galning nummer 4 i september".

Efter en "gender reveal" stod det klart att paret väntar en pojke.

Talar ut om svåra graviditeten

Under graviditetens gång har Julia, likt sina tidigare graviditeter, delat med sig på Instagram av sina tankar och funderingar om sitt mående. Som inte alltid varit en dans på rosor. Och under den senaste veckorna har Unga mammor-profilen tampats med en del besvär. 

"Ni har säkert märkt att jag varit frånvarande här. Mår faktiskt inte alls bra i graviditeten just nu. Har inte känt såhär med någon av de andra tre", skriver hon och fortsätter: 

"Sover sjukt dåligt, svårt att andas, har ont i snippan, ryggen och magen, får panikkänslor och vill lämna min kropp, känner mig trött och matt och har absolut noll energi till lek och bus". 

Däremot håller hon hoppet om att graviditeten vänder till det bättre under de sista veckorna. 

I kommentarsfältet har Julia Bergman överrösts med värme och förståelse från sina hängivna följare