Så mycket tar Therese Lindgren ut i lön varje månad

Therese Lindgren avslöjar hur mycket hon tjänar i lön varje månad. - Foto: Bild: Stella Pictures
Dela på Pinterest
Therese Lindgren är en av Sveriges största profiler på Youtube. Nu avslöjar hon hur mycket hon tar ut i månadslön.

Therese Lindgren är en av Sveriges största, och kanske mest älskade, profiler på Youtube. Vi har tidigare skrivit om hur mycket pengar hon drar in, men nu avslöjar Therese hur mycket hon plockar ut i lön varje månad.

Therese driver en av Sveriges största kanaler på Youtube där hon har över 812 000 prenumeranter. På Instagram har hon 898 000 följare och tidigare har hon även drivit en blogg som hon nu beslutat sig för att lägga ner.

Therese Lindgren har många bollar i luften. Bild: Stella Pictures

Therese började med Youtube 2013 och sen dess har det hänt en hel del. I början av 2018 lanserade hon sitt egna skönhetsmärke, Indy Beauty. Hon har även släppt en egen bok och snart lanserar hon även egna trosor...

Hårt jobb lönar sig såklart och Therese omsatte flera miljoner förra året. Men det är skillnad på omsättning och månadslön. Allt som Therese tjänar tas inte ut i lön utan det går in i hennes bolag och sen väljer hon därefter hur mycket hon vill plocka ut i en månadslön.

Men i en ny intervju med Expressen berättar Therese hur mycket hon pockar ut i lön varje månad och vad hon tjänar.

– Jag tar ut 37 000. Och sen hur mycket jag tjänar, hur mycket mina bolag tjänar, det är beroende på hur mycket jag jobbar och hur många samarbeten jag väljer att göra, säger Therese i intervjun.

Men hur mycket får Therese in egentligen? En mätning från DI Digital visade att Thereses bolag drog in flera miljoner under 2017. Se hur mycket pengar Therese har dragit in i videon nedanför.

Mer:

Så mycket tjänar Therese Lindgren