6 saker du måste veta om Karin Hanser från Bachelor 2018

Karin Hanser i Bachelor 2018. - Foto: Tv4play
Dela på Pinterest
Karin Hanser från Bachelor 2018 är tjejen alla pratar om. Vi har samlat all information som du måste hålla koll på om henne i en lista på Modette.se.

1. Hur gammal är Karin Hanser?

Karin föddes 1988 och är 30 år gammal. Hon firar sin födelsedag den 8 juli.

2. Var bor Karin idag?

Karin kommer från Uppsala men idag bor hon i Jönköping precis under Vättern.

3. Vad jobbar Karin Hanser med?

Karin jobbar med grafisk design och kommunikation inom flera områden. I sitt företag sysslar hon med allt från webbdesign till printproduktion.

4. Vad heter Karin på sociala medier?

På Instagram heter hon @Karinhanser. Om du vill ha mycket inside information från programmet så borde du verkligen gå in och följa Karin som ofta uppdaterar med klipp och kommentarer under avsnitten. Perfekt om du vill följa Bachelor in i minsta detalj.

5. Hur långt kom Karin Hanser i Bachelor 2018?

Karin kom in som en joker mitt under en singeldejt och stal David från deltagaren Elina. Redan innan de gick på en dejt så berättar David att det kändes som att han fick syn på "något klockrent" vid första ögonkastet och han kände direkt "där är hon nog". Men än är det sex tjejer kvar och det återstår att se vem som får sista rosen.

Man kan ju lugnt säga att Karin drog bort mattan under Davids fötter vid första ögonblicket. Men vem är egentligen den där David, och varför faller alla för honom? Se fem saker du måste veta om David i videon nedanför.

Mer:

5 saker du måste veta om David Möller från Bachelor 2018