Polly släpper tre nya fikasmaker – då kan du köpa godiset i butik

Polly swedish fika
Tror du att du skulle gilla Pollys nyheter? - Foto: Polly & Unsplash
Dela på Pinterest
Polly-godis med smak av kladdkaka, kanelbulle eller blåbärspaj? Ja, nu finns det tre helt nya smaker för den som älskar traditionellt svenskt fika!

Det har varit många glass, mat- och dryckesnyheter på senaste. Vi har tidigare skrivit om den rosa ölenhalloumi fries och halloumi nuggets och den färdiga aperol spritz-blandingen till sommarens fester.

Men nu kommer en nyhet för godisälskaren! Polly-godiset minns vi säkert alla från godishyllan och de släpper nu en helt ny smak som är perfekt för den som älskar svenskt traditionellt fika. De chokladöverdragna skumtopparna kommer nu i smakerna kladdkaka, blåbärspaj (med vaniljsås!) och kanelbulle samt har ett överdrag av mörk choklad, mjölkchoklad och vit choklad. MUMS!

Polly gör "Swedish Fika"

"Polly for a Swedish Fika" menar att blir ett komplement eller ett alternativ till det traditionella fikabordet.

– De små munsbitarna gör det enkelt att unna sig själv en minifika samtidigt som en påse är perfekt att dela med familj, vänner eller arbetskamrater”, skriver Polly i ett pressmeddelande.

Vi måste säga att de nya smakerna påminner lite om fikaglassen som GB släppte i våras. Men nu kan du helt enkelt välja! Vill du äta fika i glass- eller godisform?

Du hittar de senaste Polly-påsarna i butik från vecka 19.

Foto: Polly

När Fontana släppte nyheten om att det snart går att köpa färdiga paket med halloumifries jublade många! Är du en av dem som älskar den goda osten lika mycket som vi gör? Ta en titt i videon för att se när de finns att haffa i butik. 

Mer:

GB Glace släpper "Fikaglass" med bakverken som svenskarna älskar