Drömmiga destinationer för dig som vill resa i februari

solskensdestinationer i februari
Resmål februari - Foto: Pexels.com
Dela på Pinterest
Efter en mörk vinter kan man längta efter solsken och semester. Här finns förslag på härliga resmål i februari.

Drömmer du om sol och värme? Om du har tänkt resa i februari och söker solsken, då kan något av dessa resmål vara rätt val för dig – här kommer nämligen fem resmål som bjuder på värme i februari.

5 resmål med solsken i februari 

Här kommer våra tips på resmål för en semester i februari. Drömmiga destinationer för dig som vill ha solsken.

Mauritius i februari

Paradisön Mauritius finns med på mångas lista över drömresmål, och när du söker värmen i februari kan detta vara ett perfekt alternativ. Här är det nämligen 29 grader under dagtid, och 23 grader under natten. Vattentemperaturen är 27 grader, så det fungerar även utmärkt att bada i Mauritius kristallklara vatten.


Maldiverna

Maldiverna kan vara ett bra val av flera anledningar, till exempel för att det är ofattbart vackert. Här är det också riktigt varmt – 31 grader på dagtid och 22 grader på nätterna. För den som vill bada är det inga problem att göra det här heller, då vattentemperaturen ligger runt 27 grader. 


Res till Thailand i februari

Länge har Thailand varit ett populärt resmål, av flera anledningar. En stor anledning är att det generellt är billigare där än i Sverige, samtidigt som resmålet lockar med sina höga temperaturer. I februari bjuder Thailand på hela 33 grader på dagtid, 25 grader under nätterna och vattentemperaturen ligger omkring 27 grader.


Semester på Kuba

Vackra Kuba kan locka med omkring 25 grader i februari, 19 grader under natten och 24 grader i vattnet. Här kan alltså även den som behöver högre vattentemperaturer bada i februari, och dessutom finns det mycket att se och uppleva på Kuba.


Kanarieöarna i februari

Om du inte vill ha någon överdriven värme men saknar den svenska sommaren, då kan Kanarieöarna vara ett perfekt val i just februari. På till exempel Gran Canaria, Teneriffa och Fuerteventura ligger temperaturen omkring 21 grader en februaridag, eller omkring 24-26 grader under regnfria dagar. Under nätterna är det 14-15 grader, och vattentemperaturen är 18 grader.


Artikelbilder från pexels.com 

Läs mer:

Dejt idéer

Allt om Daniela Rathana