Så såg systrarna Kardashian ut på julafton 2023

- Foto: STELLA Pictures/Avalon/TT
Dela på Pinterest
Varje år den 24 december anordnar Kardashian-klanen sin årliga julaftonsfest, en tillställning som är känd för deras genomtänkta och skräddarsydda kreationer.

I år fortsatte julaftonstraditionen med extraordinära och minnesvärda modeval från systrarna, var och en reflekterande deras personliga stil. Låt oss se vad de hade på sig i år!

Kim Kardashian

Kim Kardashian stal uppmärksamheten som en isdrottning i en skräddarsydd klänning från det legendariska modehuset Mugler. Klänningen hade en ombre effekt i pastellblått med en unik silhuett och omsvepande päls.

Khloe Kardashian

Khloé Kardashians val av klänning för kvällen var en strålande skapelse som skimrade vackert. Den här klänningen är vår favorit!


Kourtney Kardashian

Kourtney körde på en annorlunda twist och bar en pälsjacka. Såhär skrev hon under inlägget: "When not much in the closet fits yet and the boobs are filled with milk, throw on a cozy coat". Genialiskt tycker vi!


Kylie Jenner

Kylie Jenners klänning var en riktig Hollywood klassiker. En figurnära design med off-shoulder halslinje och paljetter som reflekteras i ljuset.

Kendall Jenner

Kendall Jenner förkroppsligade den gamla Hollywood-glamouren i en svart klänning med vita pälsdetaljer. Klänningens avskalade look kompletterades de puffiga och lyxiga pälsdetaljer på klänningens ovan och nederkant. Kris Jenner

Kris Jenner visade upp en tidlös klänning med guldig topp och svart nederdel, och bar en cape över för en mer dramatisk look.
Läs även:

Balaklava – vinters räddning för kalla dagar

Rött nagellack – här är de finaste nyanserna att bära i jul

Bianca Ingrosso listar sina skönhetsfavoriter – här är hela listan

Hur får man håret att hålla? – 8 tips för en hållbar frisyr

Festliga sminkningar med glitter och skimmer

Senaste skönhetstrenden "cold makeup" – såhär skapar du looken