Bianca Ingrosso avslöjar flytten till Göteborg: "Jag..."

Bianca Ingrosso avslöjar flytten till Göteborg: "Jag..."
Bianca Ingrosso. - Foto: Patrik C Österberg/Stella Pictures, Stella Pictures
Dela på Pinterest
Bianca Ingrosso har bott i Stockholm under stora delar av sitt liv, men nu avslöjar hon att hon dessutom fått in en flytt till Göteborg. Läs mer här!

Bianca Ingrosso, 29, växte upp i Stockholm och har sedan dess bott på flera adresser i huvudstaden. 

När hon och syskonen Oliver Ingrosso, 34, och Benjamin Ingrosso, 26, var små bodde de i en lägenhet på Östermalm i centrala Stockholm. Under tonåren flyttade de till ett stort hus på Lidingö, och sedan dess har familjen bott på flera adresser på ön. Bland de mest kända husen finns det gröna huset som syntes en hel del i "Wahlgrens värld", i alla fall under de första säsongerna. 

Idag har syskonen, förutom Theo Wahlgren, 17, flyttat ut, men Pernilla bor kvar på Lidingö. Idag har hon också sällskap av sin make Christian Bauer, 58. 

Christian Bauer och Pernilla Wahlgren. Foto: Patrik c Österberg/ STELLA Pictures 


Det nya huset har, precis som det tidigare nämnda gröna huset, fått en hel del uppmärksamhet i "Wahlgrens värld". Även Bianca Ingrossos bostad har visats en hel del i programmet. Den är belägen på Östermalm, vilket även hennes nya lägenhet – som hon köpte hösten 2021 och som forfarande renoveras – är. 

 

Men när realityserien "Wahlgrens värld" startades hade Bianca inte hunnit flytta tillbaka till Östermalm än, och i en ny Youtube-video avslöjar hon att hon faktiskt inte ens bodde i Stockholm vid tillfället. 

Istället bodde hon i Göteborg, berättar hon i en Youtube-video som publicerats på Caia Cosmetics kanal

Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso. Foto: Jessica Gow/TT 

I videon berättar Bianca och Pernilla att "Wahlgrens värld" har gjort mycket för deras relation samt att relationen, under seriens start, var på en väldigt ostabil plats. Bianca hade till och med flyttat från Stockholm då, avslöjar hon i videon: 

– När vi började spela in den tv-serien var vi på en väldigt skör plats. Vi hade bråkat otroligt mycket genom dina tonår, säger Pernilla i videon och Bianca tillägger: 

– Jag bodde i Göteborg då till och med. 


Foto: Skärmdump/Youtube 


Var tillsammans med göteborgaren Phillipe Cohen 

Vid tillfället var Bianca tillsammans med Phillipe Cohen som är uppvuxen i Göteborg. Han flyttade senare upp till Stockholm och bor i huvudstaden än idag. Idag bor han tillsammans med sin nya flickvän, Rebecca Lindbergh Thor

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen. Foto: Stella Pictures 

Lästips: 

Peg Parnevik om åldersskillnaden med pojkvännen Sebastian De la Vega

Allt om Christian Bauer: Barn, jobb och Pernilla Wahlgren 

Badplatser Stockholm – se hela listan här