Sanna Guidettis missnöje efter flytten med John: "Tråkigt..."

Sanna Guidetti missnöje efter flytten med John: "Tråkigt..."
John och Sanna Guidetti bor med sina barn i Nacka. - Foto: Johan Nilsson/TT, Instagram/@sannaguidetti
Dela på Pinterest
Sanna Guidetti är inte helt nöjd med sig själv efter att hon och familjen flyttat till Stockholm. Nu berättar hon hur hon vill förändra sitt beteende.

Flyttade till Sverige 2022 

För ett par år sedan flyttade familjen Guidetti, bestående av fotbollsspelaren John Guidetti, influencern Sanna Guidetti och deras två barn Nellie och Mason, hem till Sverige, närmare bestämt till en villa i Nacka.  

I podcasten "Högt i tak", som Sanna Guidetti driver tillsammans med sin vän Rosanna Charles, har hon berättat om hur skönt hon tycker det är att ha flyttat tillbaka till Sverige efter att ha bott utomlands i elva år till följd av makens jobb. 

Men vardagen i Sverige har inte bara resulterat i positiva konsekvenser för Sanna. I en video på Instagram berättar hon nu att hon nyligen upptäckt att hon sedan flytten förändrat sitt beteende till, enligt henne själv, det sämre. 

Sanna Guidetti om tråkiga upptäckten 

I videon förklarar Sanna att hon saknar att prata om sina barn, barnuppfostran och mammarollen med någon annan än sin make. I podcasten "Högt i tak" vill hon heller inte ta upp sådana ämnen då hon inte tror att podcastens målgrupp skulle tycka om det. 

Hon uttrycker själv att hon upplever att hon blivit "ytlig" på sociala medier, vilket hon skulle vilja förändra. 

– Jag måste fan höja mig, för fan vad kul det har varit genom åren men jag har börjat känna att det är tråkigt sen vi flyttade hem. Men nu för jag höja mig och bli lite mer personlig och privat här. 

Sanna Guidetti och Maja Nilsson Lindelöf hade podcast ihop 

Sanna Guidetti hade tidigare podcasten "Livet på läktaren" tillsammans med influencerkollegan Maja Nilsson Lindelöf. Hon är bosatt i Manchester och är gift och har två barn med fotbollsspelaren Victor Nilsson Lindelöf

Podcasten lade ner 2019. 

Maja och Victor Nilsson Lindelöf. Foto: STELLA Pictures/Jari Kantola, Christine Olsson/TT 

LästipsEfter långa tystnaden: Sanna Guidettis ord om Maja Nilsson Lindelöf