Benjamin Ingrossos hårda ord om Pernilla – skulle aldrig dejta någon som henne

Benjamin Ingrosso och Pernilla Wahlgren. - Foto: Jonas Ekströmer / TT, Stella Pictures
Dela på Pinterest
Benjamin Ingrosso gick rakt på sak under en intervju med den finska radiokanalen Yle X3M, då han sa ett och annat om sina tankar om kärlek och dejting.

Artisten Benjamin Ingrosso, 26, har varit singel sedan en tid tillbaka. Förra året slutade han plötsligt synas ihop med den norska influencern Frøya Winther, 31. Ingrosso och Winther sågs en hel del ihop under 2022, men när 2023 drog igång och Benjamins sommarturné "Allt det vackra" startade syntes de inte längre till i varandras sociala medier. 

Relationen med Frøya Winther

Varken Benjamin eller Frøya valde att prata särskilt öppet om sin relation, och huruvida de var tillsammans eller ej bekräftade de aldrig. 

Men när de väl syntes ihop sågs de på allt från familjesemestrar i Spanien och på Benjamins födelsedagsresa i Paris, till mysiga middagar hemma hos Pernilla Wahlgren, 56. 

Frøya Winther och Benjamin Ingrosso i Spanien. Foto: Instagram/@benjaminingrosso 
Frøya Winther i en video från Benjamin Ingrossos 25-årsresa i Paris. Foto: @benjaminingrosso 


Frøya Winther och Benjamin Ingrosso på middag hemma hos Pernilla Wahlgren. Foto: Instagram/@pernillawahlgren

Frøya Winthers har ny pojkvän 

Idag har Frøya Winther en ny relation. Den offentliggjorde hon i januari 2024. Du kan läsa mer om Frøya Winthers nya kärlek här.

Benjamin Ingrossos ex-flickvän Linnea Widmark 

Innan relationen med Frøya Winther var Benjamin Ingrosso tillsammans med Linnea Widmark, 27.

De blev ihop under tonåren och relationen varade fram till 2019. De hade då varit tillsammans i omkring sex år. 

Reste till Costa Rica 

När det tog slut mellan Widmark och Ingrosso reste hon till Costa Rica för att bo där en längre tid, något man kan höra honom sjunga om i låten "Costa Rica". 

"I want to go to Costa Rica, so I can bring back my Linnea", sjunger han i låten.  

Linnea Widmark. Foto: STELLA PICTURES/Jari Kantola 

Linnea Widmarks stöd till Benjamin Ingrosso: "Stolt ex-flickvän" 

Trots uppbrottet verkar ex-paret ha en bra relation. Linnea Widmark visade nämligen sitt stöd till Benjamin Ingrosso under en av hans konserter sommaren 2023. När han uppträdde på Gröna Lund stod hon i publiken, och på Instagram delade hon sina positiva känslor kring uppträdandet: 

"Att få se dig utvecklas både som person och artist under de senaste 12 åren har varit helt fantastiskt. Det gör mig så glad att se var du är idag. Jag är en så stolt ex-flickvän", skrev Linnea på Instagram då. 

Foto: Instagram/@linneawidmark 

LästipsEfter relationen med Benjamin Ingrosso – det gör Linnea Widmark idag 

Fullt upp för Benjamin Ingrosso 2024

I nuläget verkar Benjamin Ingrosso vara singel. Han har dock en hel del annat på sin agenda: En Europaturné som väntar runt hörnet samt en sommarturné i Sverige som drar igång i juli. Han har dessutom nyligen flyttat in i sin nya lägenhet i centrala Stockholm. Du kan läsa mer om spana in bilder på den här. 

Inför den nämnda Europaturnén har han varit ute på en intervjuturné där han besökt olika mediehus i olika länder. När han nyligen besökte Finland möttes han av en reporter som var minst sagt intresserad av att prata allt annat än musikkarriär med Benjamin. Däremot var hon, en tjej vid namn Eva-Li som är reporter för radiokanalen Yle X3M, mycket sugen på att snacka kärleksliv med honom. 

Benjamins ord – skulle aldrig dejta någon som Pernilla 

På ett skämtsamt sätt bjöd reportern in Benjamin på en dejt, och under samtalet uttrycker hon att hon tycker sig vara väldigt lik artistens mamma. 

– Jag ser så mycket likheter mellan henne och mig. Vi är båda korta och blonda och liksom blåa ögon. Hon är sprallig, det är jag också tänker jag, säger reportern Eva-Li och tillägger: 

– Man brukar ju ofta dras till personer som är lik ens mamma lite tänker jag. 

Orden får Benjamin att haja till. Därefter gör han det klart och tydligt hur han känner inför sin mamma: 

– Jag skulle nog aldrig dejta någon som är som är lik min mamma, säger han.

 


LästipsBenjamin Ingrossos nya lägenhet – se bilderna här