Zara Larsson ställer in – dystra beskedet bara timmar innan: ”Hoppas...”

Zara Larsson tvingas ställa in
Zara Larsson tvingas ställa in - Foto: STELLA Pictures/Ken Goff, Anders Wiklund/TT
Dela på Pinterest
Den svenska världsartisten Zara Larsson kan tvingas ställa in – dystra beskedet i sista sekund.

Den svenska superstjärnan Zara Larsson, 26, fick sitt genombrott redan som 11-åring när hon vann tävlingsprogrammet ”Talang” 2008. Men det tog några år innan hennes stora genomslag, 2015 släppte hon dunderhiten ”Lush life” och sedan dess har hon turnerat med sina låtar runt om i världen. Hon är just nu högaktuell med sin världsturné ”Venus tour”. 

2014 vann Zara en ”Rockbjörn” för årets kvinnliga liveartist. Foto: MAJA SUSLIN / TT

Så mycket tjänar Zara Larsson – saftiga summan

Albumet ”Venus” släpptes i början på 2024 och innehåller låtar som "On my love" och "Can't tame her". Den sistnämnda låten har dessutom blivit nominerad i kategorin Årets låt inför Grammisgalan 2024. Zara Larsson är dessutom Grammisnominerad i kategorin Årets artist. 

Och framgången har sannerligen lönat sig för artisten, 2022 omsatte hennes bolag HAZA AB 36 641 000 kronor, och året innan låg omsättningen på 29 051 000 kronor. 

När Zara gästade podcasten "Högt i tak", som drivs av Sanna Guidetti och Rosanna Charles, berättade artisten vad hon tycker är det bästa med att vara rik och berömd.

– Det bästa med att vara känd och rik, det är att det är ett extremt privilegium. Man får åka nice var man än ska, man får uppleva grejer som kanske inte någon annan hade fått uppleva, sa Zara i podcasten. 

LästipsZara Larsson om pengarna hon gett Laila Bagge genom åren: ”Hon fick ju...”

Zara Larssons oro inför showen: ”Inställt”

Zara har ett hektiskt schema och åker land och rike för att framföra sin musik. Den 18 april var hon inbokad att framträda under en konsert i Global Village i Dubai, men på grund av det rådande ovädret i området har Global village hållits stängt under tisdagen och onsdagen. Det är därmed oklart om artisten kan framföra sin konsert. 

Förenade arabemiraten har nämligen fått rekordmycket regn i samband med en åskstorm, vilket har orsakat översvämningar på stora motorvägar och Dubais flygplats.

På Instagram uppdaterar Zara om läget och berättar att hon fortfarande hoppas att hon kan komma iväg. 

”Jag fick precis ett mejl... Jag uppdaterar er imorgon bitti. Det kommer fortfarande bli en show imorgon”, skriver Zara hoppfullt under onsdagskvällen. 

Foto: skärmdump från Zara Larssons Instagram-story

Tidigt på morgonen den 18 april hade artisten ännu inte fått uppdatering om hennes flyg kunde avgå eller inte. 

”Godmorgon mina Dubai-älsklingar! Ingen uppdatering ännu. Inget har blivit inställt ännu så hoppas vi kan ses ikväll!”, skriver hon. 

Foto: skärmdump från Zara Larssons Instagram-story

Ytterligare några timmar senare uppdaterar Zara återigen att det inte ser ljust ut, men att hon fortfarande inte får någon information:

”Det ser inte bra ut, det ser inte bra ut. Jag håller er uppdaterade, jag är ledsen men jag har ingen mer information. Jag önskar att jag hade det”

Foto: skärmdump från Zara Larssons Instagram-story

Om det blir någon show för Zara under torsdagskvällen återstår helt enkelt att se!