Bianca Ingrossos nya ord om ex-pojkvännen Phillipe Cohen: "I chock"

Bianca Ingrossos nya ord om ex-pojkvännen Phillipe Cohen: "I chock"
Bianca Ingrosso var tidigare tillsammans med Phillipe Cohen. Nu har han ny flickvän. - Foto: Stella Pictures, Instagram/@rebeccalindberghthor
Dela på Pinterest
Bianca Ingrosso, 29, var tidigare tillsammans med Phillipe Cohen, 30. Nu har han hittat kärleken på nytt, men dyker nu upp i ett sammanhang på Biancas Instagram. Läs mer här!

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen var tillsammans i nästan tio år innan relationen tog slut 2022

– Jag har typ aldrig mått såhär bra. Det är helt fucking otroligt, sa Bianca Ingrosso i en Youtube-video då. 

Phillipe Cohen och Bianca Ingrosso. Foto: Stella Pictures 

Sedan uppbrottet har det florerat ett och annat romansrykte om Bianca Ingrosso och en hockeyspelare. Under en röda mattan-intervju nämnde hon bland annat att hockeyspelaren är "otrolig" och att hon umgåtts mycket med honom och hans vänner under sommaren 2023. 

Bianca Ingrosso sommaren 2023. Foto: Stella Pictures 


Phillipe Cohen har däremot inlett ett stadigt förhållande efter den uppbrutna relationen. Han är idag tillsammans med en tjej vid namn Rebecca Lindbergh Thor. Paret bor ihop och av Instagram att döma kilar de riktigt stadigt, något även Bianca verkar ha lagt märke till. 

När Bianca gästade Youtube-serien "Söndagsångest" uttryckte hon nämligen att hon tycker att de verkar "så lyckliga". Du kan läsa mer om det här

Bianca Ingrosso på semester i Mexico 2024. Foto: Stella Pictures 


Phillipe Cohen kommer inte allt för sällan på tal när Bianca Ingrosso syns och hörs i sociala medier, och nyligen kom han på tal ytterligare en gång. 

Den här gången är det i samband med en reklam för smyckesvarumärket Ani Jewels – ett bolag som Bianca driver tillsammans med Lovisa Worge

Lovisa Worge och Bianca Ingrosso. Foto: Stella Pictures 

I reklamen, som består av en video, berättar Bianca Ingrosso om sin paradrätt och förklarar då att det är en pasta med oxfilé och champinjoner som hon fått beröm för när hon lagat. 

– Jag har faktiskt en paradrätt, och tro det eller ej så var mitt ex i chock när jag lagade den, säger hon och förklarar att hon lagade rätten till Phillipe i ett försök att "vinna tillbaka" honom efter att de haft en tuff tid. 

– Jag skulle vinna tillbaka honom, och då bjöd jag in honom för att jag skulle laga pasta alla Franco. 

Hon tillägger: 

– Då sa i alla fall han att "shit jag kan inte avgöra om det är du eller Benjamin som lagat den". 

LästipsBianca Ingrossos avslöjande ord om ex-pojkvännen Phillipe Cohen: "Saknar hans..."