Alice Stenlöf om otrohetsryktet – efter uppbrottet: ”Svårt”

Alice Stenlöf om otrohetsryktet efter uppbrottet
Alice Stenlöf om otrohetsryktet efter uppbrottet - Foto: Youtube, Instagram/@alicestenlof
Dela på Pinterest
Alice Stenlöf har varit i flera offentliga relationer genom åren. Nu bemöter hon otrohetsryktet som florerade efter uppbrottet med ex-pojkvännen.

Våren 2023 avslöjade influencern Alice Stenlöf att hon träffat kärleken på nytt och att det var en tjej hon blivit kär i. Till en början var Alice väldigt sparsam med att dela med sig av detaljer om relationen och det tog ett par månader för henne att visa upp sin flickvän i sociala medier. 

Men under sommaren 2023 berättade hon äntligen vem det var som fångat hennes hjärta och det visade sig vara vara dj:n Amani Smith som är Alice Stenlöfs nya kärlek

Alice: Skillnaden på att dejta en kille och en tjej 

Nu för tiden är Amani en självklar del i Alice vloggar och syns ofta på influencerns Instagram. Nyligen publicerade Alice en video på Youtube, där hon besvarar några av följarnas frågor. Och det är många som verkar nyfikna på Alice och Amanis relation. En av frågorna hon fått inskickad är vad som är den största skillnaden mellan att dejta en tjej och en kille, varpå hon svarar: 

– Oj. Jag tycker typ att det är att det finns en annan emotionell intelligens som bara är by nature. En ömhet typ, en öppenhet att förstå varandra. Det skulle jag säga är största skillnaden.  

Läs mer: Alice Stenlöfs barnbesked med flickvännen Amani Smith

Alice Stenlöfs tidigare relationer 

Innan Alice fann kärleken i Amani var hon i två andra offentliga relationer. År 2020 blev Alice tillsammans med artisten Jireel, 24. Förhållandet blev mycket uppmärksammat och Alice och Jireel blev ett av Sveriges hetaste kändispar. Men 2021 tog det slut mellan Alice Stenlöf och Jireel. 

– Sanningen är att jag har mått bajs. Jag har mått riktigt jävla dåligt, berättade hon i en Youtube-video efter uppbrottet. 

Dessförinnan var Alice i en relation med tonårskärleken Philip Wong. Tillsammans flyttade de från hemstaden Göteborg till Stockholm och köpte en gemensam bostad. Men efter sju år valde paret att gå skilda vägar. 

I podcasten Vad fan hände?, med Alice Stenlöf och Klara Elvgren, förklarar Alice att det var en av anledningarna till uppbrottet. 

– Jag tror att jag behöver, för mig själv och för min personliga utveckling, vara en egen person och förstå vem jag i mig själv. Och inte gå hela mitt vuxna liv så trygg i en relation och missa den utvecklingen av att vara otrygg. 

Alice och Philip har idag sporadisk kontakt och god relation till varandra. 

Otrohetsryktet efter uppbrottet

När Alice Stenlöf gästade Tiktok-serien "Small talks" med kändisfrisören Adam Lukacs, får hon frågan om vad som är det sjukaste ryktet som hon hört om sig själv. Hon svarar: 

– Alltså att jag var otrogen mot min dåvarande pojkvän Philip. Vi gjorde slut och så var det massa spekulationer, för att ingen kunde tro på att det kunde vara ett hälsosamt avslut, även om det gjorde jätteont och det var jättetungt. Folk hade typ svårt att tro på det så det var såhär "okej hon har varit otrogen". 

MISSA INTE: 

Kända popsångerskan är Perla Malmbergs mamma

Bianca Ingrosso: Lägenhet, pojkvän och så mycket tjänar hon

Agnes Uggla: Kärlekslivet, okända mamman och relationen till Magnus Uggla

stats