Zara Larsson ber om ursäkt till Fiona: “Hon blev också lurad”

Zara Larsson och Fiona
Zara Larsson ber om ursäkt till Fiona efter otrohetsdramat med Ludwig Kronstrand. - Foto: TT
Dela på Pinterest
Efter det dramatiska otrohetsdramat i början av veckan mellan Zara Larsson, exet Ludwig Kronstrand och Fiona så vill Zara nu be om ursäkt.

Förra veckan var Modette först med att rapportera om att Zara Larssons ex, Ludwig Kronstrand, berättat öppet om varför paret gjorde slut. Han berättade att de hade ett öppet förhållande, men Zara var snabb och svarade att deras uppbrott berodde på att Ludwig varit otrogen med en annan svensk artist. 

Zara trodde att Ludwig var otrogen med Fiona

Enligt henne var Ludwig otrogen med Fiona från dj-duon Rebecka och Fiona som mottog en storm av hat på Instagram – och nu vill Zara be om ursäkt för att hon blev arg på Fiona.

– Det blir tyvärr oftast så automatiskt, trots att jag är feminist och att jag verkligen backar tjejer så skyller man ju oftast på tjejen. Man riktar sin ilska mot den personen som kanske inte alls hade någonting med det att göra från första början, säger Zara i sin podd "Sanningens mammor".

Hon säger att det inte var nödvändigt av henne att lägga ut något sådant och att det inte var nödvändigt att folk skulle ge sig på henne och sprida så mycket hat.

– Hon blev ju också lurad, det var ju inte så att det var hennes fel. Hon hade ju fått för sig, för mitt ex då hade sagt att vi inte pratade med varandra, vilket då inte stämde alls, säger Zara varpå poddkollegan Olivia instämmer om att Ludvig ljög.

Zara förklarar helt enkelt att hon fått det om bakfoten och trodde att Fiona, som också var Zaras vän, gått bakom hennes rygg tillsammans med exet.

Zara ber om ursäkt till Fiona efter otrohetsdramat

– Jag fick ju det om bakfoten och blev väldigt arg för att jag trodde att hon hade gått bakom min rygg tilsammans med honom och så var det faktiskt inte. Så jag ber så hemskt mycket om ursäkt för det, säger Zara i podden.

Enligt Zara så är allt löst mellan trion och att hon och Ludwig gått vidare, samt att hon inte har något emot Ludwig och Noel som drog upp det från första början idag.

Läs mer:

Hatstorm efter Zara Larssons uttalande om Ludwig Kronstrand

Zara Larssons svar till exet Ludwig: "Han var otrogen"

Ludwig Kronstrand om Zara Larssons nya kille: "Snygg, typ"

Zara Larsson lät Ludwig Kronstrand ligga med andra – hade en regel

Ludwig Kronstrand hade hemlig romans bakom Zara Larssons rygg

Ludwig Kronstrand avslöjar varför det tog slut med Zara Larsson

Zara Larsson bröt upp med poddkollegan efter otrohetsbeskedet

Här är allt som hänt mellan Zara Larsson och Ludwig Kronstrand

Bildkälla: Zara Larsson Ludwig Kronstrand Rebeccafiona