Zoe-Fay Browns besked – 5 veckor innan förlossningen: "Så redo"

Oliver Ingrosso och flickvännen Zoe-Fay Brown.
Zoe-Fay Brown väntar sitt första barn med Oliver Ingrosso. - Foto: STELLA Pictures/Patrik Österberg och Instagram/@zoefaybrown.
Dela på Pinterest
Zoe-Fay Brown och Oliver Ingrosso väntar sitt första barn tillsammans. Storken väntas komma i augusti och på Instagram delar den blivande mamman sina tankar inför förlossningen.

I början på april 2023 berättade krögaren Oliver Ingrosso att han ska bli pappa. Tillsammans med flickvännen och sambon Zoe-Fay Brown väntar han nämligen sitt första barn. Bebisavslöjandet gjorde han i vännen Melina Criborns podcast Inga beiga morsor, som hon driver med Ellinor Löfgren.

– Jag tror att jag är relativt lugn. Jag tror inte att det har slagit in ordentligt än, sa Oliver Ingrosso då i podcasten. 

Läs mer: Oliver Ingrossos flickvän Zoe-Fay Brown: Graviditet, ålder och bebisens namn 

I den tidigare nämna podcasten, berättade han även att bebisen kommer heta Obi, efter sin barndomsidol Obi-Wan Kenobi från filmerna "Star Wars".

Oliver Ingrosso och flickvännen Zoe-Fay väntar en pojke

Senare under graviditeten överraskades gravida Zoe-Fay med en "babyshower" av parets nära och kära. När den blivande farmor Pernilla Wahlgren delade klipp från firandet, kunde hon även meddela att det är en lite pojke i magen

"SOM vi längtar efter denna lilla bebis. Och ja det blir en POJKE!!!! Tänk va. Att jag ska få bli farmor till en liten "Mini-Oliver"...!", skrev hon på Instagram.

Läs mer: Efter familjelyckan – Zoe-Fay Brown visar upp familjelyckan med Oliver Ingrosso

Beskedet veckorna innan förlossningen

Under graviditetens gång har Zoe-Fay då och då delar bilder på gravidmagen samt efterfrågat efter värdefulla tips inför sonens födsel. Nyligen kunde de blivande mamman även meddela att det är dryga fem veckor tills att sonen äntrar världen. Med andra ord blir det en liten augustibebis. I en händelse på Instagram berättade Brown att hon nu är mer än redo inför förlossningen. 

"Så redo att föda ut den här bebisen, bara fem veckor kvar".

Foto: Instagram/@zoefaybrown.