Så mycket kostar det att hyra Isabella Löwengrips villa

Isabella Löwengrip, villa, hyr ut, Lidingö
Superentreprenören avslöjade vad prislappen låg på för att hyra hennes hus en vecka. - Foto: Blogg/ isabellalowengrip.se & Instagram/ isabellalowengrip
Dela på Pinterest
Isabella Löwengrip hyr ut sin villa under en vecka och flera följare ställer sig kritiska till varför. Nu berättar hon anledningen och avslöjar vad priset ligger på.

Isabella Löwengrips hem på Lidingö är något utöver det vanliga. Hittills har hennes följare fått se delar av huset på bilder och korta filmsnuttar på Instastory – och det är riktigt pampigt. Villan är hela 397 kvadratmeter stor. Där bor hon själv och får varann vecka besök av sina två barn Sally och Gillis. 

Nu hyr Isabella ut Lidingö-villan 

Ganska nyligen berättade Isabella att hon och barnen kommer checka in på hotell för att ett produktionsbolag ska hyra hennes hus i ett par dagar. Det är nämligen en bok som blir till film och en del av filminspelningen tar plats just där. På bloggen skriver Isabella att hon tyckte att bokens handling var läskigt likt det som hände henne förra året, men trots det verkar hon tycka att det blir skönt att komma bort.

– Barnen är förväntansfulla över att bo på hotell till söndag. De ser fram emot room service och nutella, skriver Isabella på bloggen. 

Isabella har två barn från ett tidigare förhållande. Foto: Instagram/isabellalowengrip


Så mycket kostar det att hyra Isabellas hus

I veckan har vi fått uppdatering från det lyxiga hotellivet – och trion verkar minst sagt ha haft det mysigt. Men kommentarsfältet fylldes snabbt av kritiska kommentarer när Isabella berättade att hon skulle hyra ut sin villa. Varför behövde hon göra det? undrade följarna. Isabella svarade och avslöjade också vad prislappen låg på för att hyra hennes hus under en vecka.

– Det är klart att det är värt att hyra ut huset för nästan en kvarts miljon, svarade Isabella på kommentaren.


Det har varit ett turbulent år i entreprenörens liv. Isabella berättade förut om att det var ett kriminellt gäng utanför hennes hus och att hon och hennes barn var i fara. Har du missat händelserna? Ta reda på allt som hände i videon nedan.


Mer: 

Isabella Löwengrips ex-pojkvän bryter tystnaden på Instagram

Isabella Löwengrips stalker identifierad – allt som hänt

Isabella Löwengrip säljer lyxhuset på Lidingö – så mycket kostar det