Zara Larsson om att vara med i Let's dance: "10 miljoner"

Zara Larsson. - Foto: STELLA Pictures/ddp socialmediaservice, STELLA Pictures/Ken Goff
Dela på Pinterest
Kommer vi få se Zara Larsson i "Let's dance" framöver? Det beror helt på vad TV4 är beredda att betala, menar Larsson.

Zara Larsson vann tv-programmet "Talang" 2008, men slog igenom på riktigt 2015 då hon släppte låten "Lush life". Sedan dess har karriären gått som tåget för Zara, och idag syns hon uppträda med sina låtar på arenor runt om i världen. 

Zara Larsson. Foto: Magnus Lejhall / TT 

Ny lägenhet och nytt hus i Sverige 

Idag spenderar hon stora delar av sin tid i USA, men också i Stockholm där hon nyligen köpt en ny lägenhet

– Jag har mentalt checkat ut från det här stället. Jag bor inte här längre. I mitt huvud har jag redan flyttat, så vad som än pågår i den här lägenheten är det inte mina bekymmer. Jag bor inte här, sa artisten om sin "gamla" takvåning på Kungsholmen i en Tiktok-video i november 2023.

Hon har dessutom nyligen köpt ett nytt landställe, som hon när hon gästade SVT-talkshowen "Carina Bergfeldt" beskrev som "fantastiskt"

LästipsZara Larssons ord om pojkvännens frieri: "Sagt klart och tydligt" 

Zara Larsson. Foto: Stella Pictures. 

Är tillsammans med dansaren Lamin Holmén 

I Sverige har hon inte bara sina föräldrar, sin syster och sina vänner, utan också sin pojkvän. Zara Larsson är sedan några år tillbaka tillsammans med proffsdansaren Lamin Holmén som syns dansa i populära program som "Melodifestivalen", "Allsång på Skansen" och "Idol". 

Lamin Holmén och Zara Larsson. Foto: Charlotte Brunzell/Stella Pictures 

Men skulle Zara själv kunna ge sig in i ett tv-program och visa upp sina danskunskaper? 

När artisten gästar podcasten "Högt i tak", som drivs av Rosanna Charles och Sanna Guidetti, berättar hon om sina tankar gällande tv-programmet "Let's dance" som sänds på TV4. 

Orden om en medverkan i "Let's dance" 

I podcasten förklarar Zara Larsson att hon tycker om programmet i sig, men att det skulle krävas en hel del pengar för att hon skulle avsätta den tiden som krävs för att vara med i programmet: 

– Rent programmässigt är det ett väldigt kul program. Sen vet jag inte om jag kan lägga tio veckor på att göra en rumba, säger hon och fortsätter: 

– Om de bara "vi ger dig tio miljoner", då hade jag bara "aight". 

Avslutningsvis skickar hon en uppmaning till de som ligger bakom programmet, och meddelar framtida tittare att om hon syns dansa i programmet framöver, ja då ska vi veta hur mycket hon fått betalt för det: 

– Tio miljoner, "Let's dance" om ni har det liggandes eller om ni ser mig i rutan på "Let's dance" vet ni vad checken är.