Manikyr – här är de finaste färgerna inför jul och nyår

- Foto: Pexels, Unsplash
Dela på Pinterest
När julen och nyår närmar sig är det dags att fundera på vilken färg att ha på naglarna för att matcha den festliga stämningen. Vi har samlat några av de hetaste trenderna för att hjälpa dig att välja den perfekta manikyren.

Från klassiska röda till glittrande metallic, vi har samlat allt du behöver veta för att få en stilfull manikyr för säsongens firanden.

Metallic naglar

Metallic naglar är ett utmärkt sätt att addera en extra touch till din festlook. Skimrande nyanser av silver, guld, och brons är inte bara trendiga utan också mångsidiga nog att passa till nästan alla festkläder. För en twist kan man prova med ombre-effekt som blandar olika metallic-färger på en och samma nagel.


Glittriga naglar

Inget skriker fest som glittriga naglar. De är perfekta för både jul och nyår, och ger en festlig och lekfull känsla. Välj antingen ett subtilt glitter som kan läggas över en annan färg, eller gå all in med heltäckande glitter. Detta är ett utmärkt sätt att lägga till lite extra glam till din outfit.


Klassiskt röda naglar

Rött är den ultimata färgen för julen. En klassisk röd manikyr ger en tidlös elegans som passar perfekt till säsongens fester. Välj en djup, mättad röd ton för att få burgundy rött som på bilden. För en extra touch av lyx kan du lägga till ett glansigt överlack för en spegel-lik finish som fångar ljuset vackert.


Röda hjärtan på naglarna

Vem säger att hjärtan bara är för Alla hjärtans dag? Lägg till små röda hjärtan på en eller flera naglar för en lekfull och romantisk touch. Detta kan göras över en neutral bas för en subtil look eller över en kontrasterande färg för mer dramatik. Det är en rolig detalj som definitivt kommer att dra ögonen till sig.


Mörkgröna naglar

För en sofistikerad och säsongsmässig twist, välj mörkgröna naglar. Denna djupa, rika färg påminner om julgranens grönska och ger en lyxig känsla till din manikyr. För att verkligen lyfta fram färgen, överväg en matt finish eller några diskreta gulddetaljer som ger en extra dimension till din manikyr.


Läs även: 

Årets bästa hårboste – bäst i test för alla hårtyper

Årets bästa hårserum – bäst i test

Bäst i test: Årets bästa silverschampon

Årets bästa hårmousse – för volym och textur

Hårfön – bäst i test

Värmeskydd – bäst i test