Hårfön 2023: Bäst i test bland hårfönar på marknaden just nu

- Foto: STELLA Pictures/ddp/abaca press, Lyko, Bangerhead, Ellos
Dela på Pinterest
Att välja en hårfön kan vara en svår uppgift med tanke på det enorma utbudet på marknaden. Oavsett om du letar efter ett budgetvänligt alternativ eller om du är beredd att satsa lite mer för lyx och prestanda, finns det något för dig. Modette utser bäst i test av hårfönar.

Artikeln innehåller kommersiella länkar

Välj rätt hårfön – vi listar våra favoriter

En bra hårfön kan göra underverk för ens hårrutin och vare sig du är ute efter en snabb föning eller en genomtänkt styling. Med dagens stora utbud av hårfönar kan det dock kännas överväldigande att välja rätt hårfön, därför har vi valt ut våra absoluta favoriter så du slipper. 

Läs även: De 7 bästa värmeborstarna 2023 – våra toppval för salongsfönat hår

Hårfön – bäst i test

Du hittar mer information om hårfönarna under varje rubrik! Här har vi listat våra favoriter bland hårfönar på marknaden.

  1. Dyson hårfön
  2. Ghd hårfön
  3. Babyliss hårfön
  4. Reminton hårfön

Läs ävenVärmeskydd – bäst i test

1. Dyson hårfön

Dyson erbjuder inte bara den mest exklusiva hårfönen på marknaden utan den skyddar också håret från överhettning med sin avancerade värmereglering. Hårfönen kommer med fem olika styling tillbehör anpassade efter din hårtyp och önskad styling, lockigt och rakt hår,  tunt hår, skapa volym eller en slät finish. Enligt oss är hårfönen den mest skonsamma och effektivaste med tanke på att fönen har en max temperatur på 100 grader. Även om prislappen svider så kommer hårfönen vara din följeslagare år efter år, den är helt klart värt det om plånboken tillåter.

Modellen heter: Dyson Supersonic i färg nickel/copper

Du hittar hårfönen här!

 

2. Ghd hårfön

Den här hårfönen är känd för att göra håret silkeslent och mjukt. Fönen är älskad av de med tjock hår då fönen halverar torkningstiden och är otroligt snabb och effektiv. Kitet är väldigt prisvärt då det både ingår en rundborste, en diffuser för lockigt hår samt två hårklämmor som är perfekt för att dela upp håret i sektioner under föning och styling. Man får även ett snyggt förvaringsfodral som skyddar produkterna.

Modellen heter: Ghd Air Hair Dryer Kit

Du hittar hårfönen här!

3. Remington hårfön 

Det är ingen överraskning att denna hårfön är en favorit för många, denna hårfön är pålitlig och okomplicerat alternativ som gör jobbet. Det som gör denna hårfön unik är deras eco-inställning som sparar energi när man fönar håret. Ett perfekt alternativ för den som inte vill lägga en förmögenhet på en hårfön men ändå få ett snabbt och effektivt resultat.

Modellen heter: Remington Hårfön D3010

Du hittar hårfönen här!

Läs även: Locktång för alla håryper – bäst i test

4. Babyliss hårfön

Den här hårfönen från Babyliss är en klassisk hårfön med en snäll prislapp för plånboken. Även denna hårfön kommer med en diffuser för lockigt hår, samt ett smalt munstycke för att släta till håret och få en glansig finish. Hårfönen har tre värmelägen och två hastigheter samt en knapp för kalluft.

Modellen heter: BaByliss Hårfön Turbo Shine 2200 D570DE

Du hittar hårfönen här!

Läs mer: 

Bäst i test: Årets bästa silverschampon

Årets bästa hårmousse – för volym och textur

Torrschampo för alla hårtyper – bäst i test

Kokosolja i håret – så får du bäst effekt

Hårolja för alla hårtyper – bäst i test

Så får du håret att växa med hjälp av rosmarinolja – 4 tips

Så skapar du salongsfönat hår hemma – med papiljotter