Bilderna avslöjar Filip Lamprechts och Linn Hegdals mysiga julfirande

Bilderna avslöjar Filip Lamprechts och Linn Hegdals mysiga julfirande
Linn Hegdal och Filip Lamprecht. - Foto: Jari Kantola/Stella Pictures
Dela på Pinterest
Filip Lamprecht med familj har nyligen firat "lilla julafton". Spana in bilderna här!

Länge har det spekulerats om vem Filip Lamprecht är tillsammans med. På sociala medier har följare kommenterat huruvida det skulle vara "Let's dance"-profilen Linn Hegdal som är Lamprechts nya flickvän. 

Foto: Instagram 

Peg Parnevik om Filips nya relation

Filip Lamprechts ex, artisten Peg Parnevik, har även hon pratat öppet om att han har en ny flickvän. Men vem det är har hon aldrig nämnt. Däremot har hon i sin podcast "Peg & Penny" berättat att hon får "ont i magen" när hon tagit del av informationen om att Filip har en ny kärlek i sitt liv.

– När jag ser artiklar om att han har ny tjej, så blir jag så här... får ont i magen. Jag bryr mig inte, men jag får ändå så här "yikes" typ, säger Peg i ett avsnitt av podcasten. 

Orden om flickvännen: "Supertrevlig" 

Filip Lamprechts kärleksliv har även kommit på tal i podcasten "Högt i tak", som drivs av Rosanna Charles och Sanna Guidetti. Podduon har då pratat om att de stött på Filip och "hans tjej" – en tjej som enligt dem är en mycket trevlig prick. 

– Jag älskar ju Filip. Han är otroligt och jag har träffat henne några gånger och hon är supertrevlig, säger Rosanna Charles i podcasten och syftar på Lamprechts flickvän. Du kan läsa mer om det här

Rest ihop 

Något som också kunnat ses på sociala medier är det faktum att Filip Lamprecht och nämnda Linn Hegdal synts vistas på samma semesterresor vid flertalet tillfällen. Det har varit allt från Oslo, Järvsö och Rom

Och nu har det hänt igen. Men den här gången handlar det inte om någon resa till annan ort, utan hem till Filips mamma, Kristin Kaspersen

Firar jul tillsammans 

Under tisdagen publicerade nämligen både Filip Lamprecht och Linn Hegdal bilder från Kristin Kaspersens lägenhet. Där var de för att fira "lilla julafton", enligt Filip. 

Med bjälkar i taket och en lysande vacker julgran i bakgrunden har Linn Hegdal publicerat ett klipp från firandet. Även Filip Lamprecht har publicerat innehåll från lägenheten. 

Foto: Instagram 

På filmer som publicerats på Instagram ska Kristin, nämnda Filip och Leon Fahlén varit i lägenheten för att fira – samt en till person som de både är dukat för och som har filmat Kristin och hennes två söner. 

Foto: Instagram 

Mysigt värre! 

Tillsammans på Lasse Berghagens begravning 

Nyligen syntes Linn Hegdal och Filip Lamprecht tillsammans på Lasse Berghagens begravning

Linn Hegdal och Filip Lamprecht. Foto: STELLA Pictures/Patrik Österberg 

 LästipsPeg Parnevik om sitt riktiga namn – heter egentligen Ida