Personlig present till pojkvän – se våra bästa tips!

Personliga presenter att ge till pojkvän
Tips på personliga presenter att ge till pojkvän. - Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Vill du ge en personlig present till din pojkvän? Här är presenttipsen som i stort sätt är gratis – och som får din kärestas hjärta att slå extra slag.

Vill du visa extra uppskattning? Då kan det vara värt att spana in knepen nedan. Vi listar tipsen som garanterat gör att din käresta får ett leende på läpparna.  

Läs också: 5 tecken på att du borde göra slut – trots att du älskar din partner

Personlig present till pojkvän? Se tipsen

1. Gör en mysfrukost

Gå upp tidigare än din partner och duka fram till en härlig och extra god frukost. Köp hem det du vet att han gillar och uppskattar. Snacka om bra start på dagen!

2. Ge komplimanger på post-it

Sätt flera rosa post-it på en spegel eller ett utrymme som din vän eller partner garanterat kommer se. Placera lapparna så att de liknar ett stort hjärta. Skriv sedan något fint på varje lapp!

3. Överraska med en aktivitet

Överraska personen genom att du har planerat en aktivitet ni ska göra tillsammans. Det kan vara allt ifrån att gå på bio, spela biljard eller äta middag ute. 

4. Skriv komplimanger i en ask

Ge bort en fin ask där du har skrivit era minnen på små lappar. Läser ni dem har ni garanterat något att prata om och längta tillbaka till. 

Läs också: Hemligheten bakom lycklig kärlek – enligt Kalle Norwald

5. Ge bort blommor 

Är du en riktig romantiker? Skicka ett blombud till din kärestas jobb och överraska personen under arbetsdagen. En annan idé är att köpa hem en bukett blommor och ställa hemma hos din partner. När personen kommer hem möts han av en härlig överraskning!

6. Laga trerätters 

Ja, det kan faktiskt vara så enkelt som att laga en middag till din älskling. Gör en maträtt som ni båda gillar. Mys till det lite extra genom att dricka gott och äta efterrätt! 

7. Ha en massagekväll

Har din partner haft en lång dag på jobbet tackar han troligen inte nej till en massage. Sätt på musiken, tänd ljus och massera! 

Läs också: 9 sista minuten-presenter du hinner fixa till din älskling idag

8. Skicka ett kärleksbrev

Är din älskling bortrest? Skicka ett fint kort och skriv ner några fina rader. Du kan också räkna ner dagarna tills ni ska ses och låta din pojkvän öppna en lapp varje dag där du beskriver ett minne ni har tillsammans eller överöser han med fina komplimanger.

9. Hörlurar med personlig spellista

Man kan faktiskt göra en opersonlig present personlig! Ge bort ett par nya lurar och en spellista på Spotify som du själv har gjort. Kanske är det alla era favoritlåtar eller hans älskade nostalgi-dängor? 

10. Ha en överraskningsfest! 

Älskar din pojkvän att bli överraskad? Då kan inget slå en överraskningsfest eller middag! Bor någon av hans bästa vänner i en annan stad eller saknar han att umgås med familjen? Styr ihop ett hemligt event och låt han överraskas! Tänk dock på rådande restriktioner på grund av coronapandemin.

11. Styr vin eller ölprovning hemma

Varför inte göra en egen liten vinprovning, bubbelprovning eller ölprovning där hemma? Ett superroligt koncept där ni får något att diskutera. Poängsätt drycken och se vilken som kammar hem vinsten!

12. Smycke eller tavla med specifikt datum

Vill du vara riktigt romantiskt? Ge bort ett smycke eller en tavla med ert datum när ni träffades. Men det går minst lika bra att gravera in något annat viktigt för personen. Kanske ett citat han älskar? Istället för att ge något som är personligt för relationen – ge något som är personligt för honom!

Mer:

Kan man förlåta otrohet? Så konfronterar du din partner

Så tar du en paus från ditt förhållande – utan att göra slut

Dumpad innan Alla hjärtans dag? Så kommer du över ditt ex