Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Tips på personliga presenter till din partner som du kan göra själv

Tips på personliga presenter att ge till sin partner. Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Vill du visa uppskattning till din vän eller partner? Här är presenttipsen som i stort sätt är gratis – och som får din kärestas hjärta att slå extra slag.

Vill du visa extra uppskattning? Då kan det vara värt att spana in knepen nedan. Vi listar tipsen som garanterat gör att din käresta får ett leende på läpparna. Det bästa av allt? De är nästan gratis! 

Gör en mysfrukost

Gå upp tidigare än din partner och duka fram till en härlig och extra god frukost. Köp hem det du vet att hen gillar och uppskattar. Snacka om bra start på dagen!

Frukost
Foto: Instagram/ pomochflora

Komplimanger på post-it

Sätt flera rosa post-it på en spegel eller ett utrymme som din vän eller partner garanterat kommer se. Placera lapparna så att de liknar ett stort hjärta. Skriv sedan något fint på varje lapp!

Överraska med en aktivitet

Överraska personen genom att du har planerat en aktivitet ni ska göra tillsammans. Det kan vara allt ifrån att gå på bio, spela biljard eller äta middag ute. 

Komplimanger i en ask

Ge bort en fin ask där du har skrivit era minnen på små lappar. Läser ni dem har ni garanterat något att prata om och längta tillbaka till. 

Ge bort blommor 

Är du en riktig romantiker? Skicka ett blombud till din kärestas jobb och överraska personen under arbetsdagen. En annan idé är att köpa hem en bukett blommor och ställa hos din partner. När personen sen kommer hem möts hen av en härlig överraskning!

Blommor
Foto: Unsplash

Laga trerätters 

Ja, det kan faktiskt vara så enkelt som att laga en middag till din älskling eller vän. Gör en maträtt som ni båda gillar. Mys till det lite extra genom att dricka gott och äta efterrätt! 

Massage-kväll

Har din partner haft en lång dag på jobbet tackar hen troligen inte nej till en massage. Sätt på musiken, tänd ljus och massera! 

Skicka ett kärleksbrev

Är din älskling bortrest? Skicka ett fint kort och skriv ner några fina rader.

Mer:

Dumpad innan Alla hjärtans dag? Så kommer du över ditt ex