Alice Stenlöf

Alice Stenlöf är en svensk influencer från Göteborg som föddes 17 juni 1996. Idag är hon en av Sveriges mest populära influencers. Hennes arbete som influencer innebär att hon dagligen jobbar med sina sociala kanaler, det vill säga sin blogg, Youtube, Instagram och Snapchat. 

Tillsammans med branschkollegan och den folkkäre realitystjärnan Bianca Ingrosso har hon podcasten "Alice & Bianca - Har du sagt A får du säga B". Podcasten startades för snart ett år sedan och är idag en av Sveriges största poddar. 

Innan Alice började jobba med sina sociala kanaler på heltid så var hon relations manager på modeföretaget Elly Pistol. Hon flyttade till Stockholm i samband med att hennes kanaler växte och i början hade hon ett distansförhållande med pojkvännen Philip Wong. Idag bor både Alice och Philip i Stockholm och paret har nyligen köpt första gemensamma lägenheten.

På sin Youtube-kanal publicerar Alice många videos om skönhet och några av hennes mest efterfrågade inlägg är på hur hon sminkar sig och fixar håret. För hösten 2018 är hon även ambassadör och ansiktet utåt för sminkvarumärket Maybelline.

Alice är aktiv på sina sociala medier och på Instagram har hon 176 000 följare, och du kan följa henne under namnet @alicestenlof och på Snapchat på @Stoneleaf.

Bildkälla: Instagram/alicestenlof